Välj en sida

Torsdag 2 juni kl 16:00-18:00 har Anna (som målat de fina bilderna i boken) och jag fått den stora äran att vara hos NK Bokhandel och signera barnboken och du är varmt välkommen! Vi hoppas på att få träffa så många bloggläsare som möjligt LIVE.

Jag skulle bli jätteglad om du vill komma och säga hej och fira att barnboken nu är en verklighet! Självklart finns boken till försäljning och den som önskar får den signerad av Anna och mig.

Alla som köper boken får också en present som tack supporten = Dantes alfabetsposter. (Dantes alfabetsposter är 40×50 cm och kommer så småningom också finnas till försäljning för 119 kr) (se nedan) (och annan bild hos Anna).

Dantes alfabetsposter är en fin inredningsdetalj i barnrummet och den förekommer också i boken, den sitter på väggen i Dantes rum och det tycker barnen här hemma är jätteskoj. Att de har en likadan tavla på väggen som Dante har :o)

Anmäl dig = vinstchans
Den som föranmäler sig via mejl har möjlighet att vinna av hemliga priser. Mejla mig och berätta vad du heter i för- och efternamn samt klädstorlek så är du med i tävlingen:
caroline@carolinenilsson.com

När du sedan kommer och träffar oss så presenterar du dig med ditt namn och där finns de hemliga priserna redo namnmärkta i förväg, spännande va?!
(Du behöver inte köpa någon bok för att vara med i tävlingen, utan bara föranmäla dig och sedan komma och säga hej.)

Ta gärna med dig eventuella barn, vi kommer ha hoppa hage aktivitet och slalombana för de små.

Om barnboken Dante letar bokstäver / Dante letar siffror:
– Stimulerar tidig bokstavs och sifferinlärning
– ”Storyn” är för barn från 2 år (de flesta bokstavsböcker har en ”story” för barn i skolåldern)
– Barnen känner igen sig i Dantes vardag (mitt mål är att Dante ska kännas som en ”kompis”)
– Passar bra att läsa samtidigt för barn i olika åldrar (förskoleåldern), det finns olika saker att fokusera på i boken beroende på ålder/intressen
– Lockar till att börja läsa själv, dels finns lättlästa ord på bilderna i boken och dels är boken skriven i versaler
– Boken innehåller två berättelser och har två framsidor, du läser från valfritt håll
– Inspirerar till att röra på sig naturligt i leken

Bläddra gärna i boken online eller kom och bläddra i en riktigt exemplar och träffa oss samtidigt på NK Bokhandel torsdag 2 juni kl 16:00-18:00.

Om du vill kan du spana in boken Dante letar bokstäver / Dante letar siffror hos Idus förlag.

Bilden på Anna och mig är fotograferad av fotograf Daniel Hutmacher, det är en av bilderna från pressfotograferingen bland de fina möblerna hos Swedese.

Hoppas vi ses! /Caroline
Dantes alfabetsposter