Välj en sida

Tredje gången gillt och nu blev det äntligen rätt och bra. Detta med att anlita andra företag…

Första gången anlitade jag ett företag som skulle fota bilder till övningsbanken med mera och det blev helt fel. Jag kollade upp företagets bakgrund och fick uppfattningen om att de var professionella, och de hade en stor studio och allt.

För att göra en lång historia kort så blev det helt fel med inställningarna, färgerna på min hud och på kläderna överensstämde inte med verkligheten.

När det stod klart var det för sent för att göra om då, gravidmagen hade blivit för stor.

Andra gången var nu i somras och ihop med ett annat företag, och även det var en helt fruktansvärd upplevelse och det mest oprofessionella och otrevliga jag någonsin upplevt som företagare.

Det handlar om ett ganska enkelt projekt men det kräver proffs som kan sin sak, och engagerar sig till fullo – för ett professionellt resultatet.

Mina förberedelser var minutiösa och jag hade förklarat uppdraget och förutsättningarna på tydligast tänkbara vis. Inget lämnades till slumpen från min sida.

Dels är det mitt sätt att jobba och dels var det då eller aldrig som gällde för att genomföra projektet. Lokalen var till mitt förfogande då och ingen annan gång.

Jag hade alltså förberett mig och dubbelkollat och trippelkollat med bolaget. Ändå dyker bolaget upp oförberett och med fel saker och utan kunskap när det kommer till andra saker och en attityd från jag vet inte vart.

Hur som helst. Det var några dagar som jag sent kommer glömma. Om jag någon gång håller en inspirationsföreläsning för företagare om hur man inte ska bemöta sina kunder så har jag allt material klart :o)

Därefter visste jag inte riktigt vad jag skulle göra.

Vi har ingen liga med barnvakter men som tur är så har vi ibland tillgång till den bästa tänkbara i hela världen. Tack vare hen så kunde jag göra om projektet igen.

Nu är det klart. Du kommer få ta del av resultatet snart.

Över till en annan utmaning. Undrar du vad som hänt med sommarens blogginlägg? Jo, mina sajter blev hackade i somras och som tur var fanns backuper att återställa till men vi var tvungna att ta versionerna från slutet av maj eftersom det var hacker-kod i de andra, det tog ett tag innan jag upptäckte attacken, den märktes inte i början. Återställningen medförde att vissa saker försvann och jag har inte haft möjlighet att ta tag i det och på grund av det där andra projektet, men nu när det är klart så ska jag börja fixa och trixa.

För övrigt håller alla mina sajter på att byggas om nu, det är sånt som måste göras med jämna mellanrum eftersom tekniken utvecklas.

Jag kan inte köra PT-online förrän nya sajten är klar, utlovat är att den ska vara klar i augusti men jag börjar tvivla på det. Vågar inte boka några startdatum förrän allt är testat och klart. Fortsätt mejla intresseanmälningar så hör jag av mig när jag vet mer och kan boka startdatum.

Att driva företag är inte alltid en solskenshistoria, medgång och motgång om vartannat, som med allt annat.

Hur som helst så är jag glad för att det ändå gick att ladda om efter det där energislukande andra försöket i somras och nu är det som sagt klart. Tredje gång gillt heter det ju.

Det var allt för den här gången. Vi hörs snart igen. /Caroline