Välj en sida

Å vad obeskrivligt roligt det var att träffa personer som tränade med mig för många, många år sedan! Tänk att flera som jag kände igen dök upp!

Jag började på SATS 1998, det var halva livet sen ungefär. Då hette det för övrigt Sports Club och det fanns totalt fem anläggningar i Stockholm, en av dem var Odenplan där jag var idag.

Under några år instruerade jag väldigt många pass på SATS. Jag kombinerade studierna på juristlinjen med att instruera 10-15 pass i veckan. Det var tider det! Haha… Så här några år efteråt undrar jag dels hur sjutton jag orkade med så mycket träning och dels hur tiden räckte till. Utöver det dansade jag också i Nikes showgrupp och vi tränade en hel del som jag minns det.

Men, det var iallafall bra att inte behöva ta jättemycket i studielån, det gick på några få år att betala tillbaka det sedan tack o lov. Det var ingen uttalad strategi då utan mer som en överraskning.

Nuförtiden tipsar jag ibland unga som är dans- eller träningsintresserade om hur bra det kan vara att kombinera studier med träningsjobb.

Hur som helst – nu har jag hållit det första danspasset på många år.

En sak som förvånade mig var att träningssalen på SATS Odenplan såg likadan ut nu som då. Det är en bra sal så jag klagar inte men det var lite kul.

Delvis på grund av det kändes det inte alls som att det hade gått så många år sedan sist.

Nu och framöver instruerar jag Street Dancemåndagar 16:30SATS Odenplan.

Kanske vi ses?
/Caroline