Mina damer och herrar! Låt mig få presentera söndagsunderhållningen! Vi var på Cirkus Skansen och såg en hejdundrande cirkusföreställning – så otroligt bra gjord för barn.

Vidar, Tyra och Arvid var otroligt imponerade och fascinerade från start till slut. Jag med, trollbunden! Allt man kan önska fanns med – jonglering, lindans, neonfärgad rockring med mera.

Jag låter bilderna får tala för sig själva, jag fotade dock bara en liten del av föreställningen så de ger inte riktigt den rätta helhetsbilden.

Cirkus Skansen har haft cirkusskola på lördagar nu i några veckor och vi var där förra lördagen (också jättebra, för både barn och föräldrar) och så har de haft denna föreställning på söndagarna.

Jag har tänkt att vi skulle gått på cirkusföreställningen tidigare men det har inte blivit av förrän nu, hade vi gått tidigare så hade vi hängt där varje söndag sen tror jag. Så bra var den. Håller tummarna för att de kommer upprepa cirkuskonceptet igen i framtiden. /CarolineCirkuskonst i luftendet var en ko med ocksåenhjulingakrobaterLilys framträdandeCirkuspiraternaRockringen och akrobatikSuperhäftiga trick med rockring

Secured By miniOrange