Förra veckan var också varit VAB, eller ledigt jag vet inte vad, vi har inte varit till läkaren så man kan väl inte vabba i all oändlighet. Tyra blev också krasslig. Man skulle kanske kunna tro att jag är proffs på VAB, 3-barnsmor som jag är, men det är jag inte. Jag vabbade för första gången i höstas, när Vidar var 6 år :o)

Jaja, Arvid och Tyra har varit med mig och jag har inte jobbat som tänkt. Så kan det bli. Kommer jobba hela i sommaren i alla fall. 2 timmar om dagen, på kvällen.

Så är det med eget företag. I utbyte hämtar jag barnen 14-nånting varje dag, det är oslagbart. Bästa rasten är en lekdejt med dem i några timmar och sedan kvällsjobb. Jag jobbar mycket effektivare med två arbetspass på en dag än ett enda långt, då skulle jag slösurfa och tappa fokus. Nu kör jag fokuserat 3-5 timmar åt gången.

Hur som helst. Vidar var på en massa skoj på ett sportläger, dagtid, men också disco en kväll.

Sedan blev det lördag och då var alla friska och vi åkte till leklandet där vi har årskort.

Hem och fixade rabarberkräm, först pallade vi rabarber hos grannen, skoja bara, vi fick rabarber, men jag har flera gånger funderat på om jag skulle hoppa över staketet och palla lite :o)

Håller tummarna för att rabarbern ska sprida sig över till oss (vi planterade plantor en gång men de överlevde inte).

Sedan skulle vi ut och samla skräp, Vidars initiativ, på med plasthandskar och alla fick varsin påse och iväg. Vi hittade en massa skräp. De hade letat skräp på sportlägret under veckan, så inspirationen kom därifrån. Vi har också hunnit med en och annan sport som handboll och basket.

På söndagen passade vi på att uppfylla flera önskemål, hälsa på släktingarna som egentligen skulle varit hos oss men var inte det på grund av bilstrul och barnen tjatade och tjatade. Andra önskemål var åka buss och åka tåg. Så vi åkte Roslagsbanan, buss, tåg till Uppsala och sedan en till buss för att komma dit vi skulle. Lek och mat där och sedan hem igen.

Erik har varit på Lungön utanför Härnösand ett tag, hos Sjövärnskåren, han åker dit varje år och undervisar segling.

Det är kul att vara själv på äventyr med barnen ibland tycker jag, det är så roligt att de uppskattar saker som att åka buss, snacka om att vara livsnjutare. /Caroline

Secured By miniOrange