Jag utlovade roligheter från min tid som danslärare på Marikas. Det var mycket kul då men vissa saker fastnar ju i huvudet och jag tänker ofta på den här konversationen när det pratas ålder.

Och även när det gäller perspektiv. Olika perspektiv. Att varje person upplever en och samma sak på olika vis tycker jag är lätt att glömma bort men viktigt att tänka på.

Jag hade äran att arbeta som dansfröken på Marikas i några år innan jag arbetade som kontorsråtta på Nike och började resa så mycket i jobbet att det tyvärr inte gick att ha fasta uppdrag i terminer.

Det var en väldigt rolig tid och jag bär med mig en konversation som jag skrattar åt med jämna mellanrum:

Elev 17 år: Hur gammal är du?
Jag: 26 år
Eleven: Är du?? Du ser inte AAALLS ut att vara SÅÅÅ gammal.

Alla har vi olika perspektiv på livet :o)

Ett till roligt minne från Marikas är från när Vidar gick på barndans på Marikas när vi bodde inne i stan. Jag hängde ju med så klart, Vidar var ju bara 3 år då.

En gång när vi var där kom en gammal elev till mig, Jonna, fram och dansade en av koreografierna som jag körde en massa år tidigare, till låten “Lean Back” med Terror Squad. Hon sjöng låten samtidigt.

Helt otroligt att hon kom ihåg dansen. Hon är i och för sig proffsdansare idag, men ändå :o)

Ser fram mot att hålla workshops på Marikas. ”Bättre hållning” och ”effektivare coreträning”. Info om anmälan.

Lästips, mina artiklar:
Bättre hållning
Starkare bål med rätt coreträning
/Caroline
PS: På tal om ålder och förr, ett uttryck från min ungdom var “man blir som dom man är me” (på bred norrländska). Tycker det är ett bra tänk för att hålla sig ung och rask :o)
I lekparken

Secured By miniOrange