Rachel Girl Yoga GirlJag ville absolut gå på yoga med Yoga Girl Rachel Brathen nu när hon är här i Sverige. Självklart köpte jag boken också, en signerad. Jag är ett fan kan man säga och hon är precis så där härlig i verkligheten som hon är på Instagram.

Det här med yoga är ju ganska nytt för min del och jag tycker det är väldigt kul och bra komplement till min övriga träning. Jag är tacksam för att Rachel bjuder på yogainspiration från exotiska platser via sociala medier och det var roligt att få möjligheten att träna med henne live.

Gruppträning, det var ett tag sen och jag hade nästan glömt hur härlig stämning det kan vara i en grupp full av träningsentusiaster.

Mitt eget gruppträningsinstruerande är just nu på paus på grund av att jag inte kan lägga den tiden som behövs för att leverera på den nivå jag vill, det tar hur många timmar som helst att förbereda ett bra danspass till ett träningskonvent till exempel.

Jag är mitt uppe i småbarnsåren som bekant och jag kombinerar det med att driva ett AB och då gäller det att sålla och lägga tiden på rätt saker. Det är inte det enklaste men jag har blivit bättre på det med tiden.

Jag saknar att instruera gruppträning, i stora och små grupper och jag saknar att instruera på olika träningskonvent i Sverige och internationellt.

Nu har jag satt mig själv på en slags projektdiet under några år för att få ihop det med småbarnsår och driva företag parallellt med det och det betyder att jag just nu främst jobbar med PT-online och mina träningsappar. Men jag ser verkligen fram emot att göra comeback på en gruppträningsscen någon gång i framtiden. /Caroline
Yoga Girl the book

Secured By miniOrange