Jag försöker få upp benetoch så var det andningenNu är jag inne i en yogaperiod och jag vet inte hur många gånger jag har försökt börja gilla det här med yoga – först nu har jag fattat grejen.

Jag har slutat stressa upp mig över det här med andningen. Förr la jag så mycket fokus på att andas rätt så att jag knappt kunde andas alls.

Nu lägger jag allt fokus på själva positionen eller rörelsemönstret och jag inte bara gillar yoga – jag älskar yoga! Och tro det eller ej, det är med andningen verkar funkar det med, har inte fått syrebrist ännu i alla fall.

Jag har ett och annat att förbättra när det kommer till att utföra övningarna och få till tekniken. Det är mitt stora träningsmål denna höst. Vilket är ditt träningsmål just nu? Skriv gärna en kommentar och berätta. /Caroline

Secured By miniOrange