lunch på Cafe OperaWe R family lunchenlunch på Cafe OperaMumintrollenVidar tittar på Mumintrollenwe r family Vidar tittar filmmånga människor på plats
Event för press och bloggare och en dagens lunch a la We R Family med senaste nytt på området barngrejer. Många var på plats och vid bordet hade jag fyra små killar och deras mammor Terese, Milla och Lina.

Polarn o Pyret bjöd på modeshow, jag fotade deras höstkollektion lite snabbt och lägger ut ett par bilder senare. Allt för föräldrar satsar stort på e-handel och presenterade sin nya webbshop.

Årets Yasuragi Kids startar 17 juni, de var på plats och berättade om sina familjeaktiviteter, läs mer här. De körde också japansk gympa, Vidar var helt med på noterna och började hoppa. Dock slutade han inte när alla andra slutade.

Han gillade också när Mumintrollen klev upp på scenen i samband med att Tallink och Silja Line berättade om sina kryssningar med familjeäventyr.

Jag som hade med hans dvdspelare och trodde att han ville sitta och titta på den, han kollade en stund innan allt drog i gång men sedan var han alltså mer intresserad av aktiviteterna på scenen, vem vet – han kanske blir journalist när han blir stor? Eller höjdhoppare.

Tackar för en god lunch. /Caroline och Vidar

Secured By miniOrange