Erik och jag passade på att gå på vuxenfest med dagiset, jättetrevlig tradition som sker två gånger per år men jag har bara varit med en gång förut, Erik har varit med fler gånger men jag har valt att stanna hemma med stor mage eller liten bebis.

Nu är ju minstingen så stor och vi hade ju bästa tänkbara barnvaktsarmé på besök i huset så det tyckte vi var ett bra tillfälle att smita iväg båda två. Det var jättekul, både att träffa de andra föräldrarna men också att gå tillsammans med Erik.

Vi brukar i princip enbart fixa barnvakt när vi ska till BB annars :o)

Känner inte något direkt behov av att sticka iväg nu när barnen är så små utan gillar att vara där barnen är på helgerna, Erik och jag är extremt lättroade, vi brukar spela spel, städa, husfixa, dricka vin eller jobba eller en kombination :o)

På helgkvällarna när barnen sover alltså. Det händer att vi kollar på någon film också eller TV-program, det är ju toppen att alla TV-kanaler har ”play” nu så man kan kolla på sånt man vill se men missat att det existerar.

På tal om TV och vuxenfesten som vi var på igår, givetvis hamnade jag i en konstig TV-diskussion, jag gör ofta det i sociala sammanhang, eftersom jag inte har någon koll. Sist jag kollade på TV var en jättebra dokumentär om Astrid Lindgren i tre delar, som gick på TV i julas typ och då är det inte lätt att hänga med i TV-snacket, så jag brukar försöka byta samtalsämne. Till typ dinosaurier eller nåt.

Eller varför inte kläder, det kan man ju alltid prata om och det är för övrigt en sak att ta tag i denna sommar – stora basgarderobsprojektet, ett riktigt lyxprojekt, jag har fått personal shopping i present, sist jag fyllde år, alltså förra året, men ännu inte tagit mig tiden.

Med tanke på att Vidar, Tyra och Arvid är födda inom loppet av drygt 4 år så har mitt klädintresse varit ytterst begränsat och kläderna som finns i min garderob nu (även fast jag redan har rensat ut det mesta) inhandlades under förra årtiondet.

Men. Jag köpte denna nya klänning häromdagen och det kommer bli en sommarfavorit, den är i tunt, superhärligt jeanstyg och med fickor dessutom.

En annan födelsepresent, som jag fick i år, är dessa nya stiliga silverörhängen. Det var verkligen friskt vågat att få för sig att köpa smycken till mig, jag samlar i princip på silversmycken men är extremt kräsen och så lyckades min kompis Tatte med denna fullpott. /Carolinenya supersnygga silverörhängen

Secured By miniOrange