dagens träningsoutfitNu var det ett tag sedan ni fick en träningsoutfit här på min träningsblogg, jag tyckte det känns lite 2007 med dagens outfits så jag slutade med det. Jag har fått flera önskemål om att de ska komma tillbaka, och nu när när jag verkar kunna träna igen och kommer i vanliga träningskläder efter graviditeten igen så kommer de i vart fall dyka upp med jämna mellanrum, eftersom ni ju gillar dem.

Jag skriver ju om träningskläder och sportmode och trender i träningsvärlden. För den som är modeintresserad.

På bilden ser ni gårdagens val, ett vitt tunt linne och tunna joggingbyxor i bomull, till det mina favoritskor som nu visst har slutat tillverkas, tur att jag har några oanvända i lager och inte behöver fundera på att hitta alternativ just nu. /Caroline

Secured By miniOrange