TRÄNA MED MIG. Nu på fredag tänkte jag testinstruera träningsprogrammen till tränings-dvdn och vill passa på att bjuda in några av er läsare.

Söker alltså träningssugna testpersoner som vill vara med, det tar ungefär en timme och upplägget ser ut så här:

• Träningsprogram 1: cirka 17 minuter ben- & rumpträning
• Träningsprogram 2: cirka 17 minuter helkroppsträning
• Träningsprogam 3: cirka 17 minuter core (mage & ryggträning)

Tanken är att både lättare & tuffare alternativ ska finnas till alla övningar, så det är bl a det som nu ska testas. Feedback mottages tacksamt efteråt! På plats eller via mail.

Förhoppningen är att såväl nybörjare som vältränade ska kunna träna med tränings-DVDn. Syftet är alternativ eller komplement till gymmet. Enkelt, effektivt och snabbt är tanken att ska det vara, och roligt, hopefully!

Mejla mig senast torsdag 25/9 om du vill komma, salen är inte oändligt stor, så det är berömda först-till-kvarnen-principen som gäller. Har ingen aning om intresse finns hos er för detta men jag tänkte att det är bäst att skriva så för säkerhets skull…

Tid: 15.30-16.30, fredag 26 september
Plats: World Class Döbelnsgatan (Döbelnsgatan 58)

Kom ihåg att maila mig så
jag vet vilka som kommer och kan meddela receptionen på gymmet.
Givetvis kostar det inget, jag skriver upp alla som gäster.

Varmt välkommen! /Caroline

Secured By miniOrange