Så här vill man inte att det ska se utAlltså, vissa veckor är det inte optimalt att vara egen företagare med en verksamhet huvudsakligen online. Den här bilden illustrerar veckan och man kan säga att det har varit strul minst sagt. En turbulent vecka i mitt liv som företagare. Så här ska inte koden ska se ut.

Glaset var helt tomt några gånger men nu är det fullt igen. Allt är ordnat och allt fungerar som det ska, men om du har noterat konstiga saker på någon av mina hemsidor denna vecka så vet du varför. Eller åtminstone på ett ungefär varför, jag ska inte tråka ut dig med alla detaljer :o)

Tur i oturen fick jag väldigt snabb och bra hjälp från en webbutvecklare som jag anlitar ibland. Tack Kent.

Nu hoppas jag på att kunna lägga all min tid på att uppdatera nya versionen av min PT-onlinesajt, den håller på att byggas om och förbättras, det är sånt som behöver göras med jämna mellanrum och nu är det alltså dags igen. Det börjar bli klart, yippi! /Caroline

Secured By miniOrange