Tyra öppnar paketNu är Tyra 3 år! Tyra fyller år den 25 maj och jag fyller år den 26 maj. Jättekul tycker jag som ser framför mig att vi har en god anledning att åka till New York på shopping-och-fira-födelsedagar-resa varje år med start om några år. Hon är förvisso redan shoppingintresserad och hon är precis som jag är inne i en butik. Fattar snabba beslut.

Jag: ”Tyra, vad tycker du om den här, vill du ha den?”
Tyra: ”Nej.” eller ”Ja.” Kort och gott, varför krångla till det liksom. Rak kommunikation, tydlig och bra, precis som jag föredrar den, i alla sammanhang. Sedan hon fyllde 2 år har vi lagt upp det på det här viset, innan hände det att jag kom hem med kläder som hon inte gillade, och helt enkelt inte tog på sig. Nu klär hon på sig vad som helst. Antagligen för att hon fått välja kläderna helt själv till att börja med.

Hur som helst. Åter till födelsedagsfirande. Tyra firade med ett enkelt kalas med vattenlek, vattenhinkar på gården och diverse saker det går att spruta vatten med och vattenballonger. Jag ägnade 2 timmar åt att fylla vattenballonger, väl investerad tid. /Caroline

Secured By miniOrange