Nu har jag intervjuat företaget Boob Design och skrivit en artikel med tips för att välja rätt amnings-bh. Jag känner till företaget Boob Design sedan tidigare, både för att det är ett svenskt företag, startat av en inspirerande kvinna och givetvis för att de är experter på det här med mammakläder. Jag är ju trots allt 3-barnsmor :o)

De lanserade nyligen en sport-topp med amningsfunktion, Sport BH Fast Food, och artikeln finns att läsa på Mammaiform.se.

Det är en sponsrad artikel och det förekommer att jag jobbar med sponsrat innehåll på mina nischade träningssajter, OM det är något som samtidigt skapar mervärde för läsarna, och detta är bästa tänkbara exempel.

Jag älskar marknadsföring och jag tycker det är så roligt när det blir en matchning så bra som denna. Ett företag som producerar mammakläder, som väljer att marknadsföra sig på en mammaträningssajt.

Mitt mål är att du som läsare ska uppskatta allt innehåll på mina sajter. ALLT. Till och med annonserna och sponsrat innehåll alltså.

Det är kanske ett knasigt mål från min sida, och jag tackar nej till företag varje vecka, som vill synas på mina sajter på olika vis, trots att det vore bra för mitt företags ekonomi, men mindre bra på andra vis på sikt.

Artikeln är jättebra, särskilt intressant för mammor eller blivande mammor givetvis, men även för den som vill läsa mer om varför det är så viktigt med rätt stöd för bysten, både till vardags och på träningen.

En av de allra vanligaste frågorna jag får från mammor, är just en efterlysning efter sport-topp som det går att amma i. Mina barn har ammat tills 1-1,5 års ålder och jag vet inte hur många gånger jag själv har brottats med just en svettig sporttopp, snacka om stressig situation.

Jag vet inte hur många träningspass där jag har varvat amning med träningsövningar, särskilt under bebistiden och jag önskar att den här sport-toppen hade funnits då.

Mina erfarenheter visar att en supertajt ”vanlig” sporttopp är allt annat än ett optimalt plagg i kombination med en hungrig liten rackare, och som på grund av låg ålder är helt utan förståelse till varför maten dröjer.

På tal om det, produktens namn – hur fantastiskt är inte det? Sport BH Fast Food, passande! /Caroline

Secured By miniOrange