Mammaträning med Vidar och migVidar och jag har precis instruerat vårt sista mammaträningspass – Power baby på World Class. Träningen fortsätter på World Class precis som vanligt på tisdagar 10.20 och torsdagar 10.00, duktiga Annelie Björklund tar över.

Det är nämligen dags för mig att börja jobba på Nike i morgon och med ett kontorsjobb i Solna är det inte optimalt att smita iväg två förmiddagar i veckan. Slut på föräldraledigheten för min del alltså. Nu är det Eriks tur att vara hemma med Vidar. Jag är redan avis.

Det har varit otroligt roligt och motiverande att köra mammaträning, att se alla mammor träna med sina bebisar, vi pratar fullt fokus – under alla år som instruktör har jag aldrig förr stött på en grupp som tränar med denna målmedvetenhet!

Vidar har också tyckt att det varit jätteroligt, han har sett det som sin uppgift att ge bebisarna sina nappar, de tappar ju dem hela tiden och då går Vidar dit, plockar upp nappen och stoppar in den igen. Intressant, han har själv aldrig haft napp nämligen. /Caroline

Secured By miniOrange