arga lekenTyra igenIdag har det varit en dag i magsjukans anda. Inte helt otippat. Man kan säga att vi anade att det eventuellt skulle komma.

I måndags var det totalt 4 barn på Vidars dagis (av 22), resten var hemma med magsjuka. Vidar fick det och sedan Tyra. Tur att sånt där går över efter några timmar ändå.

På tal om Tyra så har hon ett väl utvecklat minspel. Jag hittade precis några bilder från en julgransplundring som vi var på, där jag lyckades fånga två av hennes mest kända miner.

När hon möter personer så leker hon först arga leken och sedan tittar hon på personen som ”vem f*n tror du att du är?” :o)

Personalen på Vidars dagis försöker ju bli kompis med henne, hon ska ju börja där också så småningom. Hon har hittills inte låtit sig charmas. Hon tittar på dem som hon gör på bilderna.

Hon kör ett extra tydligt minspel när hon möter en man. Det är lite kul om vi är på stan och jag möter någon jag känner och stannar och pratar en stund, Tyra blänger bestämt och den jag pratar med brukar bli lite obekväm, hehe…

Hon är alltså inte lättflörtad om man säger så. Det hoppas jag kommer hålla i sig tills hon blir pensionär. /Caroline

Tyra glad

Secured By miniOrange