”De bästa är bäst för att de är mest utvecklingsbenägna.” Med detta uttalande menade Christer Olsson att det inte är de smartaste eller mest talangfulla som är bäst i verkligheten. Utan de som hela tiden strävar efter utveckling.

Han menade på att allting antingen är under utveckling eller avveckling. Däremellan finns ingenting. (Sedan kan avveckling vara en slags utveckling…)

Han tycker att man ska passa sig för att behålla strategier och stå still i en värld som utvecklas.

– Så skönt att höra! Personligen har
jag alltid strävat efter utveckling och känner mig rastlös och uttråkad
när jag gjort samma sak på samma sätt en tid.

Jag har alltid trott att det varit något fel på mig som aldrig kan vara nöjd utan hela tiden tänka på ”nästa grej” och på hur jag kan utveckla mig själv.

Jag är helt enkelt ”utvecklingsbenägen”! Ett ord som tidigare inte funnits i min vokabulär. Nu finns det där! Dessutom är detta något positivt! Jag säger inte att jag är bäst, men det är i vart fall inget fel på mig av den anledningen. Utvecklingsbenägen alltså.

HÄR kan du läsa mer om föreläsaren Christer Olsson.

Secured By miniOrange