Ski Lodge i TänndalenDen här veckan, söndag-torsdag har vi varit i Tänndalen och jag tog med mig kontoret i vanlig ordning. Jag har varit ledig på dagarna och jobbat med PT-online och träningsapparna Poworkout några timmar på morgnarna och kvällarna.

Dagarna har spenderats utomhus i riktigt drömväder. Soligt och en sån där skön vårtemperatur ni vet. Skidor, pulkor och höjdpunkten häst och släde med hästen Svarten som Vidar snabbt döpte om till Lukas (för det heter ju Emils häst) (Emil i Lönneberga).

Vi bodde på nybyggda Ski Lodge i Tänndalen med backen precis utanför fönstret. Nya lägenheter med supersmart kompakt-liviing-inredning. Dit kommer vi definitivt att åka igen.

En riktig bonus var också att vara i svenska fjällen och inte måste bo med Skistar och stå ut med deras usla service. Personalen i Tänndalen var positiva och trevliga, att köpa liftkort var rena nöjet till exempel. Att hämta ut nycklarna också, trevligt mottagande av glada personer. Skidbackarna i Tänndalen är alltså inte en del av fjällmonopolet Skistar utan en fristående verksamhet som verkar drivas av proffs.

Nu (okej, efter morgondagens heldagsaktivitet) väntar nattjobb i helgen och nästa vecka för att komma i kapp med saker som jag inte gjort när jag varit ledig. PT-online-kunderna står i kö och många har beställt dansgympan för barn på dvd, tidningar vill ha recensions-ex och ingen är gladare än jag för det, håller tummarna för att de skriver något positivt :o)

Jag gillar flexibiliteten som egen företagare, den är ovärderlig för mig och det är en sak som är det bästa med att driva eget företag. Mig gör det inget att jobba dag och natt vissa veckor och halvtid andra veckor. Mer om det och företagandet. /Caroline

Secured By miniOrange