frågor och svarHär kommer svaren på några av de frågor jag fått via mejl och kommentarer. Tack för tipsen som ni delar med er av också & tack alla ni glada läsare som kommenterar eller skickar rara mejl och skriver hur mycket ni gillar min träningssajt GymGlam –  I LOVE YOU!!! /Caroline

Fråga: Var har du tagit bilden på de guldglittriga tightsen?
Svar: American Apparel.

Fråga: Vart har du fått tag på den lilla smarta träningsmattan?
Svar: Det kommer jag berätta om här på bloggen inom kort förhoppningsvis. Ska bara… Göra klart saker först. Men jag har designat den själv och det är en idé som jag haft länge.

Fråga: Kan man på nåt sätt ungefär räkna ut hur många steg 50 mil är??
Svar: Till alla som tränar med stegräknade är tipset stegraknare.se – där finns omvandlingstabeller, toppen!

Fråga: Menar du att man ska göra 100 utfallssteg i veckan/ben eller 50/ben? ”Vänjer” sig inte kroppen om man kör samma övning i 20 veckor i sträck?
Svar: Testa så får du se! Min personliga uppfattning är att just övningen utfall kan tränas obegränsat, den är lika effektiv varje gång! 50 eller 100 per ben, valet är ditt, kör så många du orkar, ju fler desto bättre! Du kan ju också variera med utfallsgång och utfall framåt, utfall bakåt för att nämna några exempel.

Fråga: När kommer du vara klar med sajten om gravid-träning?
Svar: Jag jobbar på den för fullt. Jag inser att jag skulle behöva begränsa mig gällande innehållet. Med graviderfarenheterna så nyligen i bagaget är innehållet just nu nästan nog för en bok! Ska korta ned och paketera det hela så stiligt jag kan. Jobbar lite varje dag, jag har ju ett litet barn också som givetvis är nummer ett, passar på när Vidar sover, om jag är vaken :o)
Uppdatering: Nu är min sajt med mammaträning klar, där finns också gravidträning.

Fråga: Måste bara fråga, kanske en dum fråga, men vad använder du för sportbehå?
Svar: Jag använder oftast Nike Determination Bra, det är en sport-bh med brottarrygg. Sedan gillar jag linnen med inbyggd sport-bh och vanliga sporttoppar (jag har inte så mycket att paketera, så för mig funkar vilken sporttopp som helst i princip, även med smala band). Viktigt dock att det är en träningstopp och inte en vanlig bh exempelvis, support är ett måste. Nike är ett självklart val eftersom jag <a href=”/jobbet-pa-nike-sweden-ab/”>är anställd på Nike</a>.

Fråga: Nikes bästa skor för step up?
Svar: Den så kallade “Sister-serien” har skor för alla. Gå till närmaste sportbutik och leta reda på en skoexpert och få hjälp att testa ut en sko för just dina behov och de sätt du tränar.

Fråga: Jag undrar varför du tränar? Är det för att du vill gå ner i vikt? För att du vill vara hälsosam? För att det är roligt? För att du måste?
Svar: För att det är en naturlig del av mitt liv och det får mig att må toppen! Alla borde träna, då skulle alla må toppen och slippa ryggvärk, annan värk, deppighet, övervikt, trötthet med mera.

Jag anser att träning är ett mirakelmedel som funkar för allt! Roligt är det också! Allt är kul som man kan och är duktig på. Alla kan bli duktiga på träning och göra det till en naturlig del av livet. Läs artiklarna om hälsosam livsstil, kolla in övningsbanken och träningsprogrammen, när du väl kommit igång så blir träningen snart lika självklart som mat och sömn.

Secured By miniOrange