vecka 40Nu är det sista gravidveckan, förhoppningsvis, det är möjligt att vara gravid i 42 veckor men jag hoppas inte, sedan sätter de i gång förlossningen oavsett. Hoppas på en bebis nästa vecka.

Helgen har varit lugn, så klart, lite båthäng, vi mötte upp segelbåten Cheerio i en hamn som vi färdades till med bil och åt middag.

Eftersom förlossningen med Vidar startade med vattenavgång och då på just segelbåten Cheerio, ute till havs vid ön Grinda. Helt otippat (nåja, några dagar efter utsatt BF) (men vi tänkte att det börjar ju på natten och gav oss iväg på en dagsutflykt).

Jag bloggade med mobilen när vi satt och åt fruktsallad ena stunden, när jag ställde mig upp sa det poff. Som ni ser på bilden så anade jag inte att allt skulle sätta igång 10 minuter senare. Vattnet gick, värkarna kickade i gång och jag körde båt med värkar var 4-5 minut först, och en stund senare var 2-3 minut.

Erik förberedde båten för förtöjning och hällde panikartat i all diesel han kunde hitta, fast besluten om att inte få soppatorsk precis den dagen. Det är första gången jag har sett Erik en aning uppstressad.

Hur som helst, nu lämnar jag inte fastlandet. Men det var trevligt med lite båtkänsla och att komma ombord, Vidar gillar ju båten. Hoppas bebis gör det också. /Caroline

Secured By miniOrange