GymGlamGULDFÖRETAGANDE. Nu är träningssajten igång! Yippi! Hoppas ni troga, trevliga läsare hängt med mig hit. GymGlambloggen finns kvar. Den exporterades från förra stället 9 november så tyvärr följde inte inläggen med därefter och fram till nu. Här kommer jag alltså att blogga vidare.

Nytt med denna sida är att det förutom träningsbloggen finns fasta sidor, eller ”statiska sidor” som jag lärt mig att det heter på internetspråk. I menyn ovan hittar ni dessa sidor och där finns att läsa det mesta inom träning.

I övningsbanken finns 122 olika övningar beskrivna med bilder och text, under träningsprogram finns, kanske inte helt otippat, träningsprogram att spara ned, printa och träna. Träningskost reder ut det här med protein, kolhydrater och fett. Det behövs bara små förändringar i kosten för att göra skillnad på formen!

Med mera…

Hoppas du finner nöje och inspiration till träning! Mejla mig gärna feedback. TACK Solli för hjälp att fixa layout och funktioner, jag är dig oändligt tacksam! Jag vill samtidigt passa på att rekommendera Solli och hennes företag Creatopia till dig som vill ha en blogg eller hemsida där du kan påverka designen helt själv.

Happy Training! /Caroline

Secured By miniOrange