Gul dunjacka MoloIgår kväll fick det bli kombinerad nattning i vagnen och shopping. Promenad in till Åhlens i city för att shoppa overaller. Hade en 20% lapp och tänkte vara så där extra ekonomisk och tjäna pengar ni vet.

Shoppade en gul vinterjacka från Molo i stl 110 till Vidar, hans favoritfärg och i morse när han provade den så vägrade han att ta av den sedan. En kvart senare var han knallröd i ansiktet och jag tog fajten. Varm och go alltså. Check.

Jag hade hoppats på att hitta en overall också men de hade inte märket jag är på jakt efter. Hade först tänkt den där knallgröna overallen från Didriksson, men den verkar bara finnas i stl 100 eller 110. Vidar behöver stl 104 i overall nu.

Däremot fanns en overall till Tyra av modellen som jag ville hitta men trodde kanske inte fanns i hela världen. En smidig overall som det går att röra sig i.

Hon är för liten för att ta sig runt i en sån där tältliknande overall som de allra flesta overaller tyvärr är. Varför tänker de flesta tillverkarna inte på att det är bra om barnen kan röra sig i overallerna också?

Ett för mig nytt märke, ska fota den senare så ska ni få se, snygg var den också.

Köpte även underställ från Helly Hansen till Vidar, Tyra får ärva Vidars urväxta. Så totalt tjänade jag 500 kr med den där rabattlappen via Åhlensklubben, vuxet va? /Caroline

Secured By miniOrange