JUST NU. Båten står nu säkert parkerad i hamnen efter en skön helg i skärgården. Den började lite dramatiskt med motorhaveri.

Precis då var vi nästan i Grinda, väldigt nära en av världens största Yachter som för tillfället hade ankrat precis utanför Grinda. 85 meter lång var den visst. Såg ut som en finlandsfärja i mina ögon.

Vi hade inte tänkt sätta några segel i fredagskväll så alla kapell var på. Fort som sjutton åkte de av och segel upp. Jag hann fundera på om det skulle vara till någon hjälp att sätta upp alla fendrar på den sida som vi skulle åkt in i den där stora yachten med om det hade blåst lite till och vi drivit lite snabbare.

De som såg oss undrade nog vad vi höll på med, det hör inte till vanligheten att man plötsligt sätter segel så nära hamn. Inte heller att man kör så nära andra båtar. Havet är ju stort.

Hur som helst, allt gick bra. Resten av semestern var toppen också. Nu sitter jag här, åter vid datorn. Och undrar vad jag ska börja med. Vad har jag missat? Jag har inte hängt med i bloggsvängen, inte satt mig in i det här med Google+ heller, ni som har, vad tycker ni? /Caroline

Secured By miniOrange