dagens lunch med kyckling bulgur broccoliDet är väl ingen hemlighet att jag inte gillar att publicera matbilder, och jag vet att ett av era önskemål är en utökad mängd recept här på min träningssajt GymGlam. Jag är ingen stjärna i köket, fast förresten, vänta nu, det stämmer inte längre. Jag är faktiskt en fena på snabba, enkla och näringsrika rätter. Saker och ting har förändrats sedan jag blev med familj, det funkar inte längre att äta en burk tonfisk till frukost, lunch och middag :o)

Däremot är jag fortfarande dålig på att fota mat, de gånger jag fotar mat så brukar det inte se särskilt aptitligt ut. Dessutom tar det väldigt lång tid att fota mat för att det ska bli bra och den tiden finns inte.

En som både är duktig på att laga mat och fota mat är min kompanjon Susanne (vi utvecklar träningsappar ihop som många av er vet). Hon har en av landets mest populära matsajter och är expert på det där med recept, matlagning och bakning.

Idag hade vi träningsapp-möte och Susanne bjöd på en väldigt god lunch, enkel att tillaga också. Tunna kycklingfiléer stekta i smör med kryddorna kummin och chili (kryddkvarnar från Santa Maria), bulgur, sås gjord på turkisk yoghurt med samma kryddblandning och kokt broccoli. Mums! /Caroline

Secured By miniOrange