Jag är glad att jag köpte en ny syskonvagn nu när det blev senhöst/vinter. Sålde den vi hade eftersom Tyra är så stor nu, hon cyklar och sparkcyklar egentligen överallt. Men inte när det är kallt och blåsigt och med en syskonvagn blir det färre dagar med bilåkning för att hämta och lämna på dagis med en syskonvagn. (Enkel väg innebär 2 km för Tyras del, och hon är ingen ur-och-skur-människa.)

Nu är jag extra glad för vagnköpet, med allt VAB så går det ju ändå att komma ut tack vare syskonvagnen, barnen blir gladare av frisk luft och små utflykter som att gå till en byggarbetsplats och kolla ett tag och jag blir gladare av att promenera raskt. Med feber så går det ju ändå att sitta i en vagn och spana eller sova.

Vi är nu tjenis med hen som kör grävmaskin vid en byggarbetsplats en bit bort, vi har varit där några gånger på senare tid :o)

Idag var det dessutom vårväder med strålande sol här i Stockholm så jag ska inte gnälla över jobb som inte blir gjort eller gymträning som inte blir av. Vi har det så mysigt så på dagarna.

Vidar är frisk och kry och går i skolan men en av de små är fortfarande krasslig och den andre ledig från dagis och hemma som sällskap.
/Caroline

Secured By miniOrange