Tyra är ju nu fyra år och jag kan fortfarande inte riktigt fatta det. 4 år! Idag var det dags för kalas för kompisarna.

12 barn samlades, ett av de minsta kalas vi har anordnat hittills tror jag. I vanliga fall brukar kalas innebära en rejäl storstädning av huset efteråt (vilket jag gärna gör, kalas är kul), men idag var det knappt några smulor under bordet ens.

Hur som helst, vi körde något vi kört förr – vattenlek. Kul men lite att greja med innan så klart. Men väl ute med alla vattenhinkar, såna där rör som man kan spruta vatten med och vattenpistoler och vattenballonger, vattenspridare och en sån där vattenrutschkana man lägger i en slänt ihop med en till vattenspridare – så har barnen sedan hur kul som helst.

(Jag brukar ägna två timmar för att fylla vattenballonger en kvällen-före-ett-kalas haha, tänker att det nog klassas som någon form av mindfulness.)

De flesta av barnen som kom har varit här på samma typ av kalas tidigare. Dock blev det denna gång regnkläder istället för badkläder. Gick bra det med.

Så småningom och efter klädombyte var det dags för tårta (med hemligt recept) och kanelbullar. Därefter presentöppning, denna gång körde vi ”flaskan” en klassiker på vår förskola och det var Tyras önskemål.

Sedan fiskedamm, ännu en klassiker så att säga. I fiskedammspåsen låg en tablettask, en prinsessballong och såpbubblor. /Caroline
Jag och Arvid på kalasdagen.

Secured By miniOrange