Vidars nya jeansÄnnu ingen bebis och inga värkar. Jag fördriver tiden med shopping och har nu hittat ett par tuffa och klättervänliga jeans från Geggamoja. Ett varumärke jag gillar mycket eftersom de använder ekologiska material och är svenskt också.

Vidar gillar inte vanliga jeans, de begränsar hans rörlighet och det går liksom inte ihop med hans livsstil. Det är inte helt enkelt att hitta tillräckligt stretchiga jeans, lite stretch har ju de flesta men inte tillräckligt för att få godkänt av Vidar.

Min favoritoutfit på killar är jeans och linne. Det kan jag dock glömma eftersom Vidar vägrar linnen. Han är världens enklaste unge i övrigt, han ställer aldrig till med någon scen och vi är helt besparade från sånt som folk kallar trots.

Om jag tar fram ett linne så förklarar han helt enkelt och lugnt att han inte vill ha det på sig. Jag tänker ju inte tvinga honom så klart.

Däremot hände en mycket kul grej en dag när vi var till återvinningen och lämnade in kläder. Vidar var med och jag förklarade att man kan lämna kläder som man inte vill ha eller använder där och så skickas de till personer som behöver dem.

Gissa vad han sa? ”Hit kan vi lämna mina linnen.” Smart. Då var det dessutom flera månader sedan jag senast föreslog linne. /Caroline

Secured By miniOrange