Färgglatt från NikeSå här ser det ut på NK Sport i Stockholm just nu. Jag gillar ju Nike, det vet ni sedan tidigare. Men numera ser jag på sportmodet mer objektivt än på den tiden när jag var anställd på företaget och innan det då jag var en av tränarna i Nike-teamet (idag väljer jag aktivt att inte vara ambassadör för något varumärke).
printade träningstajts från NikeJag är mycket intresserad av sportmode och har i vanlig ordning kollat in samtliga varumärken och samtliga träningstajts. En trend som håller i sig även i år är mönstrade träningstajts. Här är mina favoriter denna vår, av alla varumärken, de cerise-svarta i grafiskt mönster. Jag gillar även de blåmelerade bredvid.
signalfärger på löparkläder NikeSignalfärger har helt klart kommit för att stanna. Den som vill kan klä sig i signalfärger från topp till tå numera. Toppenbra färg som syns bra och som löpare vill man ju synas i trafiken.
dansa i neon tightsJag jobbade med försäljning på Nike på den tiden när signalfärger lanserades för första gången, sporthandlarna var inte superexalterade kan jag avslöja, men de sålde bra från start. Det gjorde införsäljningen lite enklare gången därpå, försäljningssiffror på 100% – sånt gillar sporthandlarna :o)
snyggt tryck från NikeÅrets vårkollektion från Nike är den bästa på länge tycker jag. Kollektionerna har varit lite si och så på senare år och kan inte låta bli att undra om det beror på att jag inte jobbar där längre, hehe. Svart-vita printet är helt fantastiskt fint tycker jag. /Caroline

Secured By miniOrange