TRENDIGT. Jag måste erkänna att jag inte är så cool som jag alltid trott… Man vill ju gärna tro att man har koll på det här med trender och att man hänger med i modet och så. Efter otaliga besök i New Yorks butiker kan jag meddela att det nog inte riktigt är så ändå.

Här är nämligen två trender som jag inte riktigt förstår mig på. Däremot är det en som jag definitivt kan förena mig med. Det känns bra!

1. Gummistövlar. Finns i alla färger och med oändligt många mönster. När jag såg dem på en tjej tänkte jag ”de där var ju funky och annorlunda, coola på henne”. När jag sedan såg dem exponeras på bästa plats i varje skobutik och på var och varannan person, oavsett väder, fattade jag att det var jag som var annorlunda.

2. 80-talsdojjor. De här gamla som man så gärna hade som träningssko i tidiga tonår verkar göra comeback. Det kunde jag ärligt talat aldrig tro! Tur för mig att jag har en giltig ursäkt att inte haka på den här trenden eftersom jag råkar arbeta för ett konkurrerande varumärke. Jag gillar mitt jobb om möjligt ännu mera nu! Haha…

3. Converse. Very trendy. Mönstrade och i oändligt många färgvarianter. Jag tycker de med stjärnorna är väldigt snygga. /Caroline

Secured By miniOrange