Vitamin Well och VidarJag utlovade ju en bild på de där trapporna, men det var aldrig fotoläge i fredags i samband med besiktningen och sedan tänkte jag åka förbi och fota i smyg i helgen men sen kom jag på att det kanske skulle uppfattas som lite konstigt, om de nuvarande ägarna skulle se mig.

Å andra sidan så ringde personen som köpt vår lägenhet nyss. Hon var inlåst i vårat garage och undrade om vi kunde rädda henne.

Hon hade varit i krokarna och skulle kolla var man kör in till garaget, och så hade det kommit en bil bakom som också skulle in i garaget och så var hon tvungen att köra in också. Och sedan stängdes alltså porten.

Skulle kunnat vara jag. Hon är nu räddad och jag funderar åter på att åka och smygfota lite ändå.

Eller vänta tills oktober. Mer troligt. Då flyttlasset går. Läs Erik och jag snörar på oss joggingskorna för att bära.

De flesta verkar använda flyttfirma idag, men vi tycker det verkar kul att flytta själva. Världens bästa barnvakt kommer och leker med Vidar och Tyra under tiden. Men eftersom alla tycker att vi ska boka en flyttfirma så har vi nu börjat undersöka saken ändå.

Sist vi flyttade var jag dörrstopp eftersom jag var gravid. Erik sprang som en galning hit och dit och bar den ena lådan efter den andra.

Jag stod liksom bara där. Och undrade vad grannarna undrade eftersom magen inte syntes.

Passar på att tacka Vitamin Well också, de undrade om jag ville testa deras nya vatten med Stevia och skickade en lastbil typ.

Vidar glad också, han ansvarar ju för att ta emot den här typen av leveranser här hemma och ser varje budkille som en ny kompis. /Caroline

Secured By miniOrange