Knapp knapp på datornPå väg hem från stan efter dagens hemliga möte. Det är perfekt att kunna utnyttja restiden på tåget till att jobba. Här passar jag på att uppdatera GymGlams facebooksida och Poworkouts dito.

Från det ena till det andra. Många pratar om träningsvärk. Mina adepter via PT-online, veckans gäng som kör 5-dagarsdieten och inte minst jag själv. Tyckte det var på sin plats att träna 100 upphopp igår (10×10). Tokjobbigt igår. Aj idag.

Så här går snacket i gruppen som kör veckans träningsutmaning 5-dagarsdieten med tabata:

”Jag måste säga att jag verkligen gillar det här programmet! Upplägget är en perfekt motivationsinjektion och en spark i rumpan samtidigt. Inte en rivstart, där luften fort går ur en, utan mer en knuff åt något som är hållbart i längden. Jag filar redan på hur jag ska fortsätta efter dessa fem dagar.”

”Redo för dag 3. Hur mår ni andra i kroppen? Jag mår hyfsat bra. Känner mig aningens stum bara. Det känns helt klart att kroppen fått jobba på ett sätt den inte är van vid = BRA”

”Tabatan avklarad. Tyckte först att ”Det här var ju inte så jobbigt. Borde lagt på lite vikt…” tills jag kom till blocket med burpees. Jösses vad den övningen är effektiv. Det ser ju så lätt ut!”

”Någon mer med träningsvärk? Mina ben säger jag bara,… mina stackars ben.”

”Min kropp säger ”tack så mycket, som jag har längtat”. Härligt stum efter dag 3.”

De som tränar med mig via PT-online kämpar på för fullt också. Det kommer ett och annat meddelande om träningsvärk. Som tränare tar jag sånt som en komplimang, hehe.

”Grym träningsvärk i benen idag. Tar det lite lugnt idag, Promenad eller lite löp senare.”

”Jag inledde med en 5-minuters promenad för att värma upp den extrema träningsvärken i mina ben, från gårdagen. Körde därefter 10 min enligt schema. Blev perfekt så att jag hann få upp ett bra flås + känna att ben och rumpa fick jobba på de högre lutningarna.

”Testade övningarna till coren jag tänkte göra efter zumban igår. Zumba och den imorgon och idag har jag träningsvärk sedan igår… Idag var det vila egentligen men jag tog en pw på 45 minuter för att testa mina nya hörlurar, måste ha nåt som sitter bra när jag är på löpbandet.”

”Ok, då var nästan första hälften av veckan avklarad, Det känns bra, och jag har träningsvärk lite överallt, vilket jag gillar att ha!

Hur är det med er bloggläsare där ute? Någon fler med träningsvärk? /Caroline

Secured By miniOrange