Träning 100106Träning i onsdags, fortfarande träningsvärk idag, lördag. Så går det när man tränar plyometrisk träning och inte har tränat hopp på ett år ungefär. Jag slutade med hopp och övningar som belastar bäckenet ojämnt så snart jag visste att jag var gravid.

Efter graviditeten väntade jag 3 månader med den här typen av övningar, jag har smygtränat lite, kört några repetitioner med lätta vikter för att trappa upp försiktigt på pass när jag tränat övningarna med bara kroppsvikt.

Men i onsdags tränade jag ben i form spänstträning och körde bland annat utfall med hopp och grodhopp. Det är dessa övningar som givit mig denna galna träningsvärk som sitter i ännu idag, tre dagar senare. (Övningarna finns i övningsbanken.)

Erik och jag ville träna ihop, så lille Vidar fick följa med till gymmets träningssal. Han observerade noggrant det vi höll på med, vem vet, han kanske gör grodhopp före han börjar krypa?

Träningskläder: Ljusrött linne med brottarrygg, tech tights, Bold Sister-skor, träningshandskar. Erik tränade i träningsbyxa i funktion med stretch, t-shirt i funktionsmaterial och träningsskor, Nike. /Caroline

Secured By miniOrange