träna på gym med kostschemaSnart nytt år och nya möjligheter att nå nya träningsmål. Ett gäng drog igång träningen redan denna vecka med träningsutmaningen 5-dagarsdieten med tabata.

Så här gick snacket, här är några ord från ett par av deltagarna:

”Nu känns det i benmusklerna tur att man inte har så långt ner till toa stolen :o)
Denna träning är jätterolig och eftersom det inte tar speciellt lång tid är man ju redigt motiverad när man går till källaren för en egen stund och TACK och lov för appen som räknar ner och håller tid och paus, annars hade man inte kunnat fokusera så hårt på varje 20 sek om man varit tvungen att kolla klockan hela tiden för det hade jag garanterat gjort!”

”Åhh va dagarna går fort framåt! Jag kämpar fortfarande med både övningar och klockan (appen med tabata timer) och vilken övning jag skulle göra när…
Men hej vad jag försöker iallafall. Jag klarar långt i från alla övningar så där snitsigt som på bilderna men hej det kommer, det kommer. Jag blir svettig och jag försöker och det är huvudsaken känner jag! Hur går det för er andra? Har det hänt något på dessa dagar?”

Vi kör 5-dagarsdieten med tabata med start varje måndag hela januari. Mer info här. En träningsutmaning för alla, oavsett om du är nybörjare eller supertränad, jag ger alternativ för olika nivåer.

En nyhet är 5-dagarsdieten med gymträning, se här.

Fler träningsutmaningar dyker också upp på facebook, med träningsapparna Poworkout.

På tal om facebook, om du vill följa GymGlam på facebook så gör du det här, jag har precis kickat igång sidan. /Caroline

Secured By miniOrange