Pole DancingSnabbträning. Utbudet av tidseffektiv träning kommer att fortsätta öka tror jag. Många väljer att träna kort och effektivt hellre än inget dagar med full agenda. Gymmens halvtimmespass är en perfekt lunchaktivitet. En träningsdvd att träna hemma sparar in transporttiden till och från träningsstället (Träna på 17 minuter till exempel). Cirkelträning där kroppen tränas utan vila sparar tid också, med ett smart upplägg av övningar tränas hela kroppen snabbt och effektivt. (Här hittar du cirkelträningsprogram att printa förresten.)

Back-to-basics. Vanliga hederliga basövnigar som upphopp, armhävningar och situps kommer hålla oss i form under 10-talet. Höga knän och jumping jacks kommer att göra come back på gymmens träningsschema i form av Retrorobics!

Extremitet. Många kommer att välja någon träningsform av det mer utstickande slaget för att drastiskt leda tankarna från kontorstankar, tentor med mera. Pole Dancing, Strippaerobics är sedan länge ett självklart pass på schemat på gym i US, på Crunch till exempel. (Det är inte jag på bilderna, det är instruktören på Pole Dancing-passet jag testade på gymmet Crunch i Miami.) (Jag kunde knappt klamra mig fast vid stången.) (HÄR kan du läsa om äventyret.)

Fokuspass. Korta pass med fokus på exempelvis magträning blev poppis under 00-talet. Under 10-talet kommer fler fokuspass på gymschemat tror och hoppas jag. “Ass & Abs” är ett av de snabbast fyllda passen på Crunch i New York. Med ett utbud av pass med fokus på olika kroppsdelar går det på bara ett par månader för gymmens medlemmar att träna upp styrkan de områden som önskas.

Personlig träning. Via nätet och i verkliga livet försätter vara något vi gärna investerar i. Som en del av att ta kontrollen över våra kroppar och för att sedan ta saker och ting i egna händer. Var man och kvinna kommer vara sin egen träningsexpert under 10-talet och personlig träning är ett sätt att skaffa sig koll.

Träningsstöd. Det kommer alla ha. Varje arbetsgivare med självaktning ser till att sina anställda har tillgång till träning på ett eller annat vis. Idag vet nog alla företag att att en anställd med hälsan är mer lönsam än en utan! Med dagens friskvårdsbidrag är det lätt att värna om de anställdas välmående och aktiviteter med stegräknare och liknande fortsätter att öka på arbetsplatserna under 10-talet.

Här finns mina spekulationer om 10-talets träningkläder att läsa. /Caroline

Secured By miniOrange