Träningsmode 10-taletTräningstajts. Vad gäller träningskläder tror jag att hellånga tights är ett plagg vi kommer se ännu mer av de närmaste åren. De kommer dyka upp i för träningsvärlden nya material som jeans och med mönster som blommor, rutor och ränder.

Funktionalitet. Trenden från 00-talet med funktionella träningsplagg håller i sig. På extra svettiga pass som cykling och löpning. På lågintensiva pass kommer vi även fortsättningsvis se vanliga sommarlinnen i bomull till exempel. Mer snyggt än svettabsorberande, det senare är helt enkelt inte är nödvändigt på samma sätt som vid högintensiv träning. Träningsanpassade skor kommer vara en självklarhet.

Smidighet. Gymväskan kommer finnas i var man och kvinnas dagliga packning, i vart fall vissa dagar i veckan. Den får inte väga bly eller vara varianten med hjul på. Konsumenten kräver plagg och skor som väger lite och tar liten plats. Helst ska träningskläder och -skor få plats i datorväskan! Detta kommer vara självklart för alla sportföretag inom kort tror jag, att erbjuda en kollektion träningskläder och träningsskor som går att vika ihop för att ta minimal plats i väskan.

Hur tror du vi kommer klä oss framöver på träningen? /Caroline

Secured By miniOrange