Jag tränar rygglyftEfter ett par flyttveckor med total träningsfrånvaro så avlöser nu träningspassen varandra. Underbart.

Jag kör med personlig träning varvat med att göra nya träningsprogram till mina PT-online-kunder och så lite egen träning. Idag tillsammans med min app-kompanjon Susanne.

Vi tränade rygglyft med rodd och cykelcrunch. Med mera. Fokus på core, ryggövningar och magträning idag. Först lite street dance. Jätteroligt! Det var länge sedan, jag saknar verkligen dansen, som många av er vet så har jag ju under alla år alltid instruerat mycket dans. Jag skulle gärna göra det igen, jag kommer göra det igen. Har bara inte kommit på ett sätt för att det ska funka med övriga livet ännu.

På minussidan med att instruera fasta träningspass på gym står det här med att binda upp sig vecka efter vecka och att det är så svårt att få tag på vikarie när man behöver.

Jag har som princip att aldrig vicka borta pass, eftersom jag själv sällan är förkyld så har det alltid funkat finfint, men när jag väl behövt vikarie till passen så har det inneburit timmar av mejlade och telefon.

Med småbarn så känns inte det som ett alternativ just nu, det skulle göra mig tokstressad. Barn är ju sjuka titt som tätt, och då vill jag kunna finnas där. Så danspassen får vänta lite till.

På tal om barn. Vi är helt orutinerade när det kommer till vissa saker. Bus och godis till exempel. Vi bor ju nu i Österskär, i ett hus på ett berg, det är inte så vanligt att folk spontant plingar på dörren på grund av höjdskillnaden.

Igår kväll så gick dörrklockorna varma. Första gången blev jag lite förvånad när det där står barn med blinkade lampor och säger ”bus eller godis”. Vidar och Tyra tyckte att det var väldigt festligt. Själv står jag först som ett frågetecken men kommer snart på att det ju är Halloween ju.

Hos oss finns inget godis hemma mitt i veckan. Det går liksom inte, då skulle jag vara överviktig. Får hoppas att de kommer tillbaka nästa år, då ska vi se till att ladda med godis den här tiden på året. /Caroline

Secured By miniOrange