Jag är ihop med en moppekille! Haha… Det kunde man inte tro så här vid trettio års ålder! Jag har alltså bytt ut Snygge Seglarn mot en Moppe-Man! Segelsäsongen är ju ändå snart över. Haha, skojja bara! Snygge Seglarn
har alltså handlat en moppe, jag tycker moppar är coola (har ju själv
haft en Honda MT5a en gång i tiden) (så det är ju inte så konstigt
kanske). Så han är alltså cool också. Inte bara snygg alltså. Nu vet ni det.

Just hemkommen från middag hos supersyster Madde & E,
de bjöd på kycklingfajitas, smaskens! Tidigare idag träffade jag även
mina andra två supersyrror, på 3-årskalaset. Haft förmånen att
träffa samtliga supersyrror på en och samma dag alltså. Vilken bra dag!

På gymmet tränades det här axelpasset, kändes bra styrkemässigt idag. Inte alls som igår. Då blev jag ju trött bara av att titta på vikterna. Tack o lov!

Instruerade också ett superroligt danspass ikväll! Denna koreografi dansades en kväll som denna. Nu är det sovadags, imorn är det kontoret som gäller. No more semester. Ska bli roligt att träffa roliga kollegorna igen! Nattinatti!

Kvällens Träningsoutfit: Ljusblått linne m smala band, Freestyler pant & Air Max-skor, Nike.

Secured By miniOrange