kan inte få nog av palmernagår på stranden
Det gick bra att hitta till stranden! Okej, jag följde väl kanske inte vägbeskrivningen till punkt och pricka…

Svängde av när jag såg en skylt ”Beaches-nånting”, tänkte att det verkade rätt. Hamnade på en highway på väg åt någonstans och svängde snabbt av och hittade så småningom rätt. (Vilken del av instruktionerna ”kör Sunrise/Sunset Blvd-någonting rakt ned, tills den tar slut” var det jag inte förstod?)

90 minuters prominix i sanden på stranden, 10 km. Man är inte jättekvick på det underlaget! Grymt bra fettförbränning. Härligt med solenergi, njuter för fullt!

Soliga hälsningar till alla fina läsare! /Caroline
PS: Ni som undrar när jag kör personlig träning igen, i januari, hör av er för att boka, det är fullt hela december och under julen är jag ledig.

Secured By miniOrange