TRÄNINGSDAGBOK. Tidigare idag tränades styrketräning här hemma i mitt mobila gym bestående av en yogamatta, träningsboll och träningsgummiband. Jag körde bla 100 (yippi) benböj! (Uppdelat på 7 set, jag är inte i form att köra 100 på rad ännu.)

Ikväll var Vidar och jag ute på en powerwalk med Miss Agda, jag lyckades övertyga henne om att börja träna med Nikeplus, snart är hon med i min utmaning! Vidar passade på att sova sött under tiden vi knatade 8.63 km på tiden 1:18:13, 9:04/km och trevligt hade vi!

Vill du vara med i Nikeplusutmaningen? Mejla mig så skickar jag inbjudan, en förutsättning är ju dock att du har nikeplusgrejer, mer info om allt du behöver finns HÄR.

Utmaningen är ett gemensamt mål, jag har bestämt mig för att promenera 35 mil innan jul. Man behöver inte promenera så långt, jag förstår om vissa har ett jobb och kanske inte är föräldraledig med all promenadtid i världen. Det är inte en
tävling detta, utan något att göra tillsammans.

En glad nyhet tycker jag, Starbucks kommer till Sverige. Till Arlanda närmare bestämt. Jag kommer åka till Arlanda bara för att dricka en Vanilla Frappuccino No Fat Less Ice. Happy Training! /Caroline

Secured By miniOrange