Träning 100122Nu är det styrketräningsfokus för min del. Jag ska ta det lugnt med förbränningen. Jeansen sitter som de ska och jag behöver inte gå ned mer i vikt, gör jag det kommer eventuellt mjölkproduktionen att påverkas, och jag vill kunna fortsätta helamma.

Jag kommer givetvis att promenera för friska luftens skull, framför allt för Vidars del. Den senaste tidens promenader har inte räknats som träning hur som helst. I Stockholm är väglaget en saltsörja på is och med barnvagn så är powerwalks inte ett alternativ utan det är sakta lunk med tungan rätt i mun som gäller. Konditionen får jobbas på senare. Det skulle egentligen behövas men det går inte att träna kondition utan att förbränna.

Styrketräning imorse på gymmet imorse. Rygg och rumpa. Latsdrag 5×15 i dropset, sittande rodd 3×20, ländryggslyft 3,15, omvända ländryggslyft på boll 3×15 för ryggen. Ben- och rumpträningen bestod av 6×10/sida utfallssteg med knälyft och 6×6 hopp upp och ned på stepbräda. Alla övningar finns med bilder i Övningsbanken.

Träningskläder: Ett gammalt favvolinne, cotton wide pant, bold sisterskor och träningshandksar, Nike. /Caroline

PS: Passade på att filma och fota ”veckans övning” också, kommer upp på min träningsblogg på Cosmopolitan senare.

Secured By miniOrange