Inspirerande miljöRosa kettlebellsCrazy P är ett nytt, litet gym beläget på Saltmätargatan 7 i Stockholm. Du behöver inte binda upp dig utan kan köpa klippkort och träna på pass med kettlebells och andra roliga redskap.

Schemat för gruppträningen och passbeskrivningar finns på hemsidan, där finner du också kontaktinfo om du vill svänga in och ta ett titt på stället.

Passen kan du träna på kvällar och lördagar i en inspirerande, cool miljö. Perfekt för den som tycker om att testa nya saker och ett bra sätt att hitta ny motivation till sin träning.

Patric, som nyligen har öppnat gymmet är en erfaren personlig tränare i Stockholm och expert på funktionell träning med redskap från exempelvis Spartan.

Det är på Crazy P som jag kommer träna mina PT-kunder. Om du är intresserad av att träna med mig PT-live, mejla för mer info och bokning (adress finner du längst ned på sidan).

Du kan välja att träna tillsammans med mig på plats flera gånger eller att träffas vid ett eller flera tillfällen för att få träningsprogram som du sedan kan träna vidare med på egen hand, hemma eller på gym, med online coaching om du önskar.

Ta med dig din bebis om du vill, eller samla ihop hela mammagruppen. Eller kompisgänget. PT i mindre grupper går alltså också att boka.

Du får även ett förslag på kosttänk för att få ut mer av träningen, kost och träning hänger ihop.

Fundera inte för länge, tiderna är begränsade till ett fåtal per vecka, morgon/förmiddag/lunch tisdagar-fredagar. /Caroline

Secured By miniOrange