träningsmode förr och nuMajnumret av årets tidning är ett specialnummer med anledning av tidningens 15-årsjubileum. Flashback-reportaget 15 år i fitnessbranschen, träningsmode-reportaget då och nu var oerhört underhållande.

Givetvis fick det mig att minnas 90-talet då jag själv startade min instruktörskarriär iförd stingdräkt och cykelbyxor. Ofta åkte jag till Stockholm för att träna på dåvarande Sports Club och konvent, helst aerobics med Agneta Antonsson och dansaerobics med Richmond. Björn Lindgren körde grymma body toningpass, eller BT som de kort och gott kallades, han var cool funkinstruktör också. Det finns en hel del att läsa om Agneta i det senaste numret av fitnesstidningen.

Min första Fitness Magazine, eller Fitness och Aerobics som den då hette, handlade jag när jag precis landat i Sverige efter ett år som utbytesstudent i USA. Jag minns hur glad jag blev när jag hittade en hel tidning om aerobics! Haha..

Annan intressant läsning i nya numret är konkreta tips för en atletisk hållning, ett bra snabbpass med hantlar, ett tänkvärt reportage om träningstrender med en intervju av Micael Dahlén och många smarriga recept på smoothies. /Caroline

Secured By miniOrange