Fredagseftermiddag och sommaravslutning för barnen, nu fick Vidar sin efterlängtade medalj, det är tradition på förskolan och Vidar har längtat och pratat om denna medalj i mer än ett år nu. Så, 5-åringarna fick medalj och diplom och paket.

Ett av barnen på dagis, en bevisligen mycket fiffig blivande 5-åring sa ”jag vet vad det är i paketet – LÄXOR”, haha, bra tänkt, hen har greppat det här med skolan! (Hen har ett större syskon på skolan.) (Vidar slutar ju nu förskolan för att börja i skolan.)

Fredagskväll och jag inledde helgen officiellt med en joggingrunda och sprang förbi otaliga studentfirare i villaområdena, vissa höjde sina ölburkar när jag kom joggade, trevligt.

Givetvis blev jag supernostalgisk och kom att tänka på min egen student och jag minns hur vuxen jag kände mig då. Trots att jag inte hade ett enda vuxenpoäng och det dröjde många år innan de började trilla in :o)

Lördag och tivoli! Tyra fick ”tivoli” i present av en kompis när hon fyllde år, kul idé med upplevelsepresent tycker jag. Så, Tyra, Arvid och jag mötte upp kompisarna och åkte till Skansen för karuseller, ponnyridning och ap-spaning. Vidar och Erik passade på att provbada ett för oss nytt äventyrsbad så länge.

Söndagsmorgon och löpning, 7 km i bästa tänkbara miljö, löpning när jag gillar den som bäst. Nu har jag äntligen lyckats skapa lite kontinuitet i löpningen och kommit iväg varannan dag i några veckor nu. Min kondition är inte den bästa just nu men det ska snart åtgärdas.

Söndag och kalas för Tyra, hon tog med sig Erik medan Vidar, Arvid och jag åkte till Skansen för tivoli, ponnyridning och ap-spaning igen. Favorit i repris alltså.

Jag har ett årskort på Skansen nu, känns som ett bra köp, två besök på två dagar hittills.

Söndagskväll och nu laddar jag inför veckan, jag gillar att göra veckans att-göra-lista på söndagskvällen, och några punkter på veckans lista är:
– Jobba vidare för att utveckla mitt dansgympakoncept för barn, Piratsessan, som är mer populärt än vad jag någonsin kunde föreställa mig, nu finns Piratsessan i mångas vardagsrum och på massor av förskolor och på några bibliotek.
– Gå igenom sommarens inbokningar via PT-online, vissa startdatum är redan fullbokade, många väljer att göra en hälsosatsning på sin semester, vilket jag tycker är SÅ smart, på semestern finns mer tid än annars och det är så mycket roligare att komma tillbaka till jobbet som en starkare version av sig själv istället för plus 5 kilo.
– Bokföring och budgetering, dags att stämma av saker och ting inför hösten, planerar att göra vissa investeringar och då är det bra att ha koll på siffrorna (vilket jag förvisso alltid har, jag är en riktig siffernörd när det kommer till företagande).

Troligen något mer också, nu ska jag leta reda på förra veckans 4-5 listor och se vad som har sparats till denna vecka :o) /Caroline
Vidar och Arvid på Skansen

Secured By miniOrange