bra coreNu har Susanne, som jag gör träningsappar ihop med ni vet, lagt upp sina favoritövningar för rygg– och magträning.

Träningsprogrammet som gjort att hon idag kan stå i plankan i en hel dag. Det är i alla fall vad jag tror. Jag har aldrig haft tålamodet att vänta och se hur lång tid det tar innan hon ger upp i den övningen, jag brukar föreslå en annan övning efter ett tag istället.

Vi har tränat hennes coreträningsprogram några gånger på senare tid, och det är ett mycket bra träningsprogram för core. Jag tycker dessutom att det har varit roligt att träna någon annans träningsprogram.

Susanne som har egna erfarenheter av att gå från otränad till vältränad har också skrivit förslag på nivåer och givit rekommendationer på antal repetitioner/tid per övning för att stegvis utmana sig själv.

Hon har också ett jättebra promenadträningsprogram för viktminskning.

Hennes historia om att gå från överviktig till smal och sedan till vältränad tycker jag är väldigt inspirerande. Att vara överviktig – läs den.

Trevlig fredag! /Caroline

Secured By miniOrange