Lugn start på den nya veckan det nya året. Sovmorgon och lite fixande här hemma innan det var dags för Vidar att få 3-månadersvaccin. Två stora sprutor, en i vardera lår var ingen trevlig upplevelse för en sån liten kille. Men det gick bra, efter ett par minuter och en underhållande Pappa var det hela bortglömt. Det är vanligt med feber och grejer som biverkningar, vi får se hur det går.

Efteråt promenerade vi till fikastället där mammorna i föräldragruppen samlats, Vidar fick träffa sina kompisar och vi mammor vår beskärda del kaffe latte. Vidars kompis Leo fick en ny speldosa efter han vaccinerades, så efter fikat gick vi och handlade en till Vidar också.

Just nu smaskar jag på lösgodis, handlade en gigantisk påse och tänkte se till att skapa en ordentlig avsmak lagom till torsdag då jag tänkte börja mitt vanliga, sundare liv. Äta nyttigt på torsdag och tills fredagskväll. En och en halv dag, känns som en rimlig dos nyttighet efter julens svullande! Efter helgen ska jag sedan påbörja resan mot mitts livs bästa form! /Caroline

Secured By miniOrange