nu kör viNu får träningsåret härmed anses officiellt startat. Fokus den närmsta tiden kommer vara magträning och fettförbränning. Magträning för att magmusklerna inte har tränats upp lika snabbt som de andra musklerna efter graviditeten. Fettförbränning för att bli av med de sista graviditetskilona, jag sprang på en våg igår i omklädningsrummet på World Class Vasastan, mer om det senare.

I morse 06.30 intog jag en av gymmets konditionsträningsmaskiner och fettförbrände i 30 minuter, sedan tränade jag totalt 80 latsdrag, 50 rygglyft i maskin och 200 repetitioner mage, blandade övningar. Alla övningar finns beskrivna i min övningsbank.

Innan träningen drack jag 5 dl naturell lättfil med lite fun light hallon och en matsked linfröolja. (Mina fiskoljekapslar är tillfälligt slut.) (Linfröolja på sked smakar förskräckligt!)

Träningskläder: Tech tights, seemlesslinne, träningshandskar, boldsisterskor, Nike och keps inhandlad i New York med mitt namn på. Happy Training! /Caroline

Secured By miniOrange