Print screen Lucky Number 198Tack alla ni som hjälper mig med att sprida nya mammaträningssajten Mammaiform.se, den är viktig för den stora mängden mammor som inte vet i vilken ände de ska börja. Ingen kropp är sig lik efter en graviditet.

Det går att bygga upp kroppen både här och där för att må bättre och slippa till exempel inkontinensbesvär redan i ung ålder, något få pratar om men många lider av.

Mammaiform.se är annonsfri och jag kommer troligtvis aldrig tjäna en krona på den. Det är inte heller därför jag har skapat sajten.

Det är för att det tidigare inte funnits ett ställe där man kan hitta den här typen av information. Nu kan vem som helst använda steg-för-steg-programmet och komma igång på ett bra sätt.

Fortfarande finns det många mammor som är redo att åka till tippen med kroppen efter de fått barn. Många tror att det inte går att göra något åt saker och ting. Det går det.

Jag har fått mejl från personer i Sverige, Norge och Danmark denna vecka som är glada för att de hittat Mammaiform.

Vet du någon som kanske är i behov av just den här typen av info? Tipsa.

Tack till Anna som skrev det fina inlägget på sin träningsblogg Trend o Träning.

Tack till Linda som i sin blogg Lucky Number 198 skriver om träning och mammaliv och som också har bloggat om nya mammaträningssajten.
/Caroline
PS: Om du också har bloggat om Mammaiform, mejla mig gärna en länk till din blogg.

Secured By miniOrange