inspelningen av träna p å17 minuterFråga: Hur gör jag för att gå ned 5 kilo snabbt?
Svar: Förbruka mer kalorier än du stoppar i dig. Kör lågintensiv förbränning ofta, mycket och länge. Egentligen förespråkar jag ett långsiktigt träningstänk men om du är ute efter en quickfix så rekommenderar jag en 60-minuterspromenad morgon och kväll varje dag under en kortare period, till exempel 1-2 veckor. I kombination med att äta näringsrik kost, och ett strikt sockerförbud, ät så lite som möjligt av sånt som innehåller vetemjöl också.

Fråga: Du har den bästa träningsbloggen, hur kan du hålla den så bra så länge?
Svar: Tack så mycket. Jag strävar efter att leverera kvalitet framför kvantitet. Det är en bra grundregel generellt, och jag tycker den funkar bra även för en träningsblogg.

Fråga: När det gäller Nike shox zipsister-storlekarna, är de små eller stora i storleken, jag har hört att de är stora?
Svar: Generellt är Nike lite mindre, sägs det, men det bästa är att gå till en butik och testa. Jag vet inte hur den modellen är, just nu är jag föräldraledig från mitt jobb på Nike och är därför inte lika uppdaterad som när jag jobbar. Men själv har jag 37-38 i “vanliga” skor och US 6,5 eller US 7, vilket motsvarar 37,5 och 38.

Fråga: Testade ett av dina löparbandsintervaller i morse, men jag kunde inte göra det utan att hålla fast mig! Skulle du rekommendera att jag fortsätter i den lutningen eller sänker så jag kan gå utan att hålla i mig/ramla av?
Svar: Sänk tempot, kör lutningen, öka tempot steg för steg kommande veckor. Kämpa på, snart kan du genomföra träningsprogrammet på ett starkare vis, jag tror att du kommer känna dig säkrare och mer bekväm på löparbandet efter 10 gånger ungefär.

Fråga: Nyfiken undrar vad du åt till frukost innan promenaden?
Svar: Nu när jag fortfarande helammar (Vidar har precis börjat med så kallade smakportioner) äter jag frukost även innan morgonpromenader, exempelvis havregrynsgröt, en burk minikeso och morgonkaffet så klart. Och omega-3-kapslar. När jag inte ammar, alltså i normala fall tar jag en proteindrink/3-5 dl mjölk eller fil, omega-3 och kaffe innan promenaden och den riktiga frukosten direkt efteråt.

Fråga: När är det dags för din nästa träningsdvd?
Svar: Nästa projekt är i full gång. Jag har ju sagt att jag ska göra dvds, men nu får jag se, håller på att utveckla träningsappar. Träningsdvd känns lite 1900-talet :o)
Ladda ned mina träningsvideos som appar så länge, kör på din iPhone.

Secured By miniOrange