Vidar äter grötFråga: Jag undrar om man kan få tag på dina andra träningsfilmer på dvd nånstans?
Svar: På Swedebeat och i webbshopen hos Fitnesstidningen. Nu finns träningsfilmerna som träningsappar också.

Fråga: Åh, gillar dina leggings. Vart har du hittat dem?
Svar: De silvriga är från American Apparel.

Fråga: Jag skulle gärna vilja klara av att jogga 2 km eller mer utan att bli helt slut (och utan att det tar en halv dag) men jag vet inte riktigt hur jag ska göra.
Svar: Börja med att öva in sträckan. Promenera 2 km så snabbt du kan, ta tid första, femte och tionde gången. När du känner dig redo under de tio turerna, småjogga en eller flera kortare sträckor, mellan ett par lyktstolpar, i 30 sekunder eller liknande. Kör de 10 turerna på 2 eller 3 veckor så springer du snart 2 km.

Fråga: Gillar inte Vidar nappflaskan heller? Vi har också problem med att få Love att ta flaskan, så det blir ofta stressigt när jag ska åka och träna.
Svar: Vidar tycker inte om flaskan ännu, vi hoppas på att han ska göra det så småningom. Han har precis börjat med mat, åt den rekommenderade potatisgeggan en vecka utan att något egentligen svaldes. Sedan testade vi risgröt med morotssmak från Nestle som blandas med bröstmjölk, en hit tyckte han! Denna vecka äter har risgröt med mango och äpple från Semper (den från 5 månader), den gillar han också.

Fråga: Vad är det för chip som mäter hastighet och distans?
Svar: Nikeplus, klicka in på deras sajt så hittar du all info.

Secured By miniOrange